Bruschete cu sparanghel din: paine integrala cu seminte, branza de capra, sparanghel, unt, ierburi de provence, sare de mare grunjoasa. Ingrediente: 12 felii de pâine integrală cu semințe 200 g brânză de capră 1 legătură sparanghel proaspăt 3 linguri unt 80% grăsime 60 ml ulei de măsline 1 linguriță ierburi de Provence 1 linguriță sare […]
Reteta zilei: Bruschete cu branza feta
PrinteazaBruschete cu branza feta din: bagheta, piersici, otet balsamic, miere, branza feta, ricotta, rucola, busuioc.
Ingrediente:
- ½ bagheta, felii
- 2 piersici coapte, fără sâmburi și tăiate în două
- ½ ceasca otet balsamic
- 2 linguri de miere
- ½ ceasca de branza feta
- 2 linguri brânză ricotta
- 2 cani de rucola
- 3 linguri de busuioc, tocat
Mod de preparare:
Puneți feliile de bagheta pe o foaie de copt și prajiti aproximativ 3 minute.
Pregătiți grătarul la foc mediu.
Puneți jumătățile de piersici pe gratar și se frig aproximativ 4-5 minute.
Intoarceti si frigeti si pe cealalta parte 4-5 minute. Se lasă să se răcească piersicile, apoi feliati subțire.
Intr-o cratiță mică, se adaugă otet balsamic și miere.
Fierbeti la foc mediu, amestecand des cu o lingura de lemn.
După aproximativ 6-9 minute, sosul ar trebui să devină gros, ca un sirop și redus la jumătate.
Opriți focul, se toarnă într-un bol si lasati sa se răcească.
Între timp, omogenizati la blender ricotta și feta.
Ungeti feliile de bagheta, adaugati rucola, si asezati feliile de piersica.
Stropiti cu sos, presarati busuioc si serviti.
Bruschete cu branza feta
Pofta buna!
Reteta zilei: Bruschete cu branza de capra si rosii coapte
Bruschete cu branza de capra si rosii coapte din: rosii, ulei de masline, usturoi, sare, piper, zahar, paine, unt, parmezan, branza de capra, verdeata, otet balsamic. Ingrediente: 3 roșii feliate 2 linguri ulei de măsline 2 lingurite usturoi tocat 1 linguriță sare ½ lingurița piper negru 1 praf zahăr 6 felii de pâine 3 linguri […]
Pofta buna!