Reteta zilei: Bruschete cu carne de porc si fenicul murat

Printeaza

Bruschete cu carne de porc si fenicul murat din: coaste de porc dezosate, slanina, usturoi, cimbru, supa de pui, fenicul, chimen, cimbru, zahar, sare, otet, apa si boabe de piper negru.

Bruschete cu carne de porc si fenicul murat

 

Ingrediente:

  • Coaste de porc dezosate
  • Slanina
  • Usturoi
  • Cimbru proaspat
  • supa de pui

Ingrediente fenicul murat:

  • Fenicul taiat rondele
  • Chimen
  • Cimbru
  • Zahar
  • Sare
  • Oțet
  • Apa
  • Boabe de piper negru

 

 

Mod de preparare:

Pentru a mura feniculul puneti toate ingredientele impreuna, in afară de fenicul și incalziti la foc mic.

Bruschete cu carne de porc si fenicul murat

Adauga feniculul si gatiti timp de doua minute.

Se consuma fie imediat dupa ce se raceste, fie se poate conserva in borcane.

Bruschete cu carne de porc si fenicul murat

Intr-o tigaie sau o cratita adaugati toate ingredientele si lasati sa fiarba bine, aproximativ 2 ore, astfel coastele de porc se imbiba cu aromele celorlalte ingrediente si devin suculente.

Bruschete cu carne de porc si fenicul murat

Serviti coastele de porc cu fenicul murat.

Bruschete cu carne de porc si fenicul murat

Bruschete cu carne de porc si fenicul murat

Bruschete cu carne de porc si fenicul murat

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Bruschete cu mozzarella si rosii cherry

Bruschete cu mozzarella si rosii cherry din: paine integrala, mozzarella, rosii cherry, oregano, busuioc, sare, piper.   Ingrediente pentru două portii: 4 felii de pâine integrală 100g mozzarela 6 rosii cherry oregano, busuioc, sare, piper   Mod de preparare: Taie în sferturi rosiile, în cuburi brânza, și pune-le într-un bol, adaugă condimente si amestecă-le usor. […]

 

retete

Bruschete cu nuci si miere

Bruschete cu nuci si miere din: paine neagra, miez de nuca, urda dulce, coaja de lamaie sau scortisoara. Ingrediente: 2 felii de pâine neagră miezul a 3 nuci 150 g urdă dulce optional: coajă de lămâie rasă sau scortisoară     Mod de preparare: Prăjeste usor pâinea în tigaie, fără ulei, în  prăjitor sau în […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

4 comentarii

  1. Nu am mai auzit pana acum de astfel de bruschete 🙂

  2. Cam complicata reteta asta de bruschete

  3. De unde iau eu fenicul murat, asta-i intrebarea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.