Reteta zilei: Bruschete cu ciuperci – usor de preparat

Printeaza

Bruschete cu ciuperci din: ciuperci, usturoi, ceapa, cimbru, branza, vin alb, sare, piper, ulei de masline, bagheta.

 

Ingrediente: 

  • 200 g ciuperci, tăiate în felii subțiri
  • 1 catel de usturoi, taiat in jumătate
  • 2 cepe cubulete
  • 2 crengute cimbru proaspat
  • 1 ceasca de branza Gruyere rasa
  • 2 linguri vin alb sec
  • sare si piper negru
  • ulei de măsline
  • 1 bagheta, felii

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie mare, se adaugă în 1 lingura ulei de măsline și ceapa.

Gatiti la foc mediu cateva minute.

Se adauga ciuperci, cimbru și praf de sare si piper negru.

Gatiti pentru 30 secunde și se toarnă vin alb.

Gatiti pentru câteva minute.

Ungeti feliile de bagheta cu ulei si rumeniti pe gratar.

Scoateți imediat și frecați cu usturoi.

Adugati amestec de ciuperci si presarati branza rasa.

Dati la cuptor cateva minute, pana se inmoaie branza.

Serviti imediat.

 

Bruschete cu ciuperci

Bruschete cu ciuperci

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Reteta zilei: Bruschete cu ciabatta si legume coapte

Bruschete cu ciabatta si legume coapte din: vanata, ciuperci, dovlecel, ardei gras, morcovi, ulei de masline, sare, piper, usturoi, otet balsamic, mustar dijoc, ulei de canola, ulei de masline, miere, ciabatta, branza de capra. Poate te intereseaza si: Bruschete cu usturoi Bruschete cu branza brie si rosii uscate Bruschete cu masline si struguri   Ingrediente […]

Reteta zilei: Bruschete cu usturoi

Bruschete cu usturoi din: unt, ulei de masline, usturoi, sare, patrunjel, bagheta. Poate te intereseaza si Bruschete cu branza brie si rosii uscate Ingrediente: 8 linguri unt sărat 2 linguri de ulei de măsline 4 căței de usturoi ¼ linguriță de sare 1 lingura patrunjel uscat 1 bagheta   Mod de preparare: Se lasă untul […]

 

Bruschete cu pasta de somon

Bruschete cu pasta de somon din: sosmon afumat, somon, smantana, arpagic, coriandru, patrunjel, piper roz, ulei de masline, sare, piper, paine. Ingrediente:  200 g somon afumat 200 g somon proaspăt 150 ml smântână 5 bucăţi de arpagic 5 crenguţe de coriandru 5 crenguţe de pătrunjel boabe de piper roz ulei de măsline sare şi piper […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.