Bruschete cu carne de vita din: paine, ulei, rosii, pulpa de vita, pesto, ricotta. Ingrediente: 6 felii de pâine tare 3 linguri cu ulei de măsline 150 g roşii cherry, cu codiţă 250 g pulpă de vită 4 linguriţe cu pesto 4 linguriţe cu ricotta Mod de preparare: Incălzeşte cuptorul la 200°C. Unge feliile […]
Reteta zilei: Bruschete cu ciuperci
PrinteazaBruschete cu ciuperci din: bagheta, ulei de masline, ciuperci, suc de lamaie, lapte, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 bagheta
- 2 linguri ulei de masline
- 250gr ciuperci, maruntite
- 2 linguri suc de lamaie
- 2 linguri lapte
- 2 lingurri patrunjel
- sare si piper
- patrunjel, pentru garnitura
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C. taiati bagheta pe lungime si scobiti miezul.
Ungeti cu ulei si asezati intr-o tava. Dati la cuptor pentru 6-8 minute.
Puneti ciupercile intr-o craticioara, impreuna cu sucul de lamaie si lapte.
Gatiti timp de 5 minute, amestecand ocazional.
Opriti focul, incorporati patrunjel si asezonati cu sare si piper.
Umpleti fiecare jumatate de bagheta cu ciuperci.
Garnisiti cu patrunjel si serviti bruschetele calde.
Bruschete cu ciuperci
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Bruschete cu branza cu mucegai si dovleac
Bruschete cu branza cu mucegai si dovleac din: dovleac, branza cu mucegai, unt, sare, rucola, paine. Ingrediente: 500 g dovleac 150 g brânză cu mucegai 50 g unt sare salată rucola 8 felii pâine prăjită Mod de preparare: Dovleacul se curăţa şi se taie cubuleţe, după care se trag la tigaie în unt, şi se […]
Reteta zilei: Bruschete cu ton
Bruschete cu ton din: bagheta, ulei de masline, ton in ulei de masline, busuioc, suc de lamaie, sare, piper, humus, sos pesto. Ingrediente: 1 baghetă 1/4 cană de ulei de măsline 2 cutii ton in ulei de masline 2 linguri busuioc tocat 1 lingura de suc de lamaie sare și piper negru 1 cană humus […]
Foarte bune bruschetele