Reteta zilei: Bruschete cu crema de branza si parmezan

Printeaza

Bruschete cu crema de branza si parmezan din: crema de branza, parmezan, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, rosii cherry, busuioc, rucola, bagheta.

 

Ingrediente: 

  • 125 g de cremă de brânză
  • 80 g parmezan ras
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • ½ linguriță de sare
  • ½ linguriță piper
  • 170 g roșii cherry cuburi
  • 10 frunze de busuioc tocat
  • rucola, tocata
  • 1 bagheta felii

 

 

Mod de preparare:

Tăiați partea de sus a capatanii de usturoi.

Puneti pe o foaie de folie de aluminiu și stropiti cu ulei de măsline si se presara cu un strop de sare și piper.

Bruschete cu crema de branza si parmezan
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 45 de minute. Lasati să se răcească.

Între timp, combinati rucola, rosii, busuioc, otet balsamic, ulei de masline, sare si piper intr-un bol mediu.

Bruschete cu crema de branza si parmezan
Scoateti usturoiul din coaja si amestecati cu cremă de brânză și parmezan într-un castron mic.

Bruschete cu crema de branza si parmezan
Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și ungeti cu cu amestecul de crema de branza. Se presara parmezan.

Bruschete cu crema de branza si parmezan
Coaceți la 180 ° C timp de 10 minute.

Bruschete cu crema de branza si parmezan

Acoperiti cu amestecul de roșii și serviti.

Bruschete cu crema de branza si parmezan

Bruschete cu crema de branza si parmezan

Bruschete cu crema de branza si parmezan

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.