Reteta zilei: Bruschete cu crema de branza si parmezan
PrinteazaBruschete cu crema de branza si parmezan din: crema de branza, parmezan, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, rosii cherry, busuioc, rucola, bagheta.
Ingrediente:
- 125 g de cremă de brânză
- 80 g parmezan ras
- 1 capatana de usturoi
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura otet balsamic
- ½ linguriță de sare
- ½ linguriță piper
- 170 g roșii cherry cuburi
- 10 frunze de busuioc tocat
- rucola, tocata
- 1 bagheta felii
Mod de preparare:
Tăiați partea de sus a capatanii de usturoi.
Puneti pe o foaie de folie de aluminiu și stropiti cu ulei de măsline si se presara cu un strop de sare și piper.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 45 de minute. Lasati să se răcească.
Între timp, combinati rucola, rosii, busuioc, otet balsamic, ulei de masline, sare si piper intr-un bol mediu.
Scoateti usturoiul din coaja si amestecati cu cremă de brânză și parmezan într-un castron mic.
Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și ungeti cu cu amestecul de crema de branza. Se presara parmezan.
Coaceți la 180 ° C timp de 10 minute.
Acoperiti cu amestecul de roșii și serviti.
Bruschete cu crema de branza si parmezan
Pofta buna!