Reteta zilei: Bruschete cu rosii coapte si ricotta

Printeaza

Bruschete cu rosii coapte si ricotta din: rosii cherry, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, piper negru, busuioc, bagheta, ricotta, rucola.

Bruschete cu rosii coapte si ricotta

Bruschete cu rosii coapte si ricotta

 

Ingrediente:

  • 1 cana de roșii cherry
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • ¼ lingurita piper negru
  • 2 linguri de busuioc proaspat (tocat)
  • 1/2 bagheta (felii)
  • ¼ cana ricotta
  • ¼ ceaaca rucola

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Puneti rosiile si usturoiul pe o foaie de copt, stropiti cu ulei de masline si otet, apoi cu piper negru si busuioc proaspat.

Dati la cuptor pentru 25 de minute. Intre timp, puneți bagheta in cuptor timp de 3-5 minute. Scoateți din cuptor si feliati.

Bruschete cu rosii coapte si ricotta

Ungeti cu branza ricotta fiecare felie. Scoateti rosiile din cuptor si taiati usturoiul. Se adauga usturoiul inapoi peste rosii.

Bruschete cu rosii coapte si ricotta

Transferati intr-un castron cu tot cu sucul lasat in tava. Puneti cu lingura amestec de rosii coapte pe fiecare felie unsa cu ricotta. Garnisiti cu rucola si serviti.

Bruschete cu rosii coapte si ricotta

Bruschete cu rosii coapte si ricotta

Bruschete cu rosii coapte si ricotta

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Sorina Apetroiei

    Tari rau bruschetele astea

  2. Fuuuu, ador bruschetele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.