Bruschete cu Tapenade de Măsline din: bagheta, masline, usturoi, capere, ulei, suc de lamaie, sare, piper, rozmarin. Această rețetă îți va deschide apetitul pentru aromele bogate ale mării Mediterane, oferindu-ți o experiență culinară rafinată și ușor de realizat. Tapenade, cu origini în Provența, Franța, aduce împreună gustul intens al măslinelor cu notele subtile de usturoi […]
Reteta zilei: Bruschete cu fasole in sos de rosii
PrinteazaBruschete cu fasole in sos de rosii din: fasole, rosii, ulei de masline, rosii uscate, usturoi, rozmarin, sare, piper, ciabatta.
Ingrediente:
- 150gr fasole
- 5 rosii
- 3 linguri ulei de masline
- 2 rosii uscate, in ulei
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 2 linguri rozmarin
- sare si piper
- busuioc, ciabatta si usturoi, pentru servire
Mod de preparare:
Spalati fasolea si lasati la inmuiat peste noapte intr-un bol. Fierbeti apoi la foc mic 50-60 de minute.
Puneti rosiile intr-un bol, adaugati apa fierbinte si lasati 1 minut, curatati coaja si maruntiti.
Incalziti ulei intr-o tigaie, adaugati rosiile, rosiile uscate, usturoiul si rozmarinul. Gatiti 2 minute.
Incorporati sosul de rosii peste fasole, asezonati si amestecati bine.
Dati feliile de ciabatta cu usturoi si prajiti pe ambele parti.
Adaugati cate 1-2 linguri de fasole si presarati deasupra busioc.
Serviti bruschetele imediat.
Bruschete cu fasole in sos de rosii
Pofta buna!
Bruschete cu Tartar de Ton din: paine, ulei, usturoi, file de ton, avocado, suc de lamaieceapa rosie, capere, sos de soia, ulei de susan, sare, piper, patrunjel. Această rețetă nu doar că impresionează prin aspect și gust, dar este și o opțiune culinară sănătoasă, plină de proteine și acizi grași Omega-3. Perfecte pentru a fi […]