Rețeta Murături în Saramură din: castraveti, apa, sare, otet de vin alb, usturoi, foi de dafin, piper negru, coriandru, boabe de mustar, zahar, ulei de masline, ardei iute, frunze de visin. Ingrediente: 1 kg de castraveți proaspeți 2 litri de apă 100 g sare 200 ml oțet de vin alb 4-5 căței de usturoi, zdrobiți […]
Reteta zilei: Bruschete cu parmezan
PrinteazaBruschete cu parmezan din: parmezan, usturoi, unt, oregano, bagheta.
Ingrediente:
- 1 ceasca parmezan proaspat ras
- 3-4 catei de usturoi, tocat
- 4 linguri unt
- 1 lingurita oregano uscat
- 1 bagheta, tăiata în felii
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 170C.
Într-un bol mediu, combinati parmezan, usturoi, unt și oregano. Amestecati bine.
Adaugati cate o lingura de amestec pe fiecare felie de bagheta. Asezati intr-o tava si dati la cuptor pentru 10 minute.
Serviti bruschetele calde.
Bruschete cu parmezan
Pofta buna!
Savarina – Desert delicios cu istorie bogată
din: faina, drojdie, oua, zahar, lapte, coaja de lamaie, sare, unt, apa, sirop. Ingrediente: 250 g făină 15 g drojdie proaspătă 4 ouă 50 g zahăr 100 ml lapte cald Coaja rasă de la o lămâie Un praf de sare 50 g unt 100 ml apă Pentru sirop: […]
Amidonul: Tipuri, Proprietăți și Utilizări Variate în Alimentație și Industrie
Amidonul este un carbohidrat complex care servește ca sursă principală de energie pentru multe organisme, inclusiv oameni. Iată tot ce trebuie să știți despre amidon: Amidonul este un polimer de glucoză care se găsește în plante sub formă de granule. Este o rezervă de energie […]
Simple si bune bruschetele! Imi plac mult!