Bruschete cu branza de capra si ciuperci din: bagheta, ulei de masline, ciuperci, praz, sare, cimbru, rozmarin, usturoi, branza de capra, smantana, piper, arpagic. Ingrediente: 1 bagheta, tăiata felii 4 linguri ulei de masline 1 kg ciuperci 1 praz 1/2 linguriță sare 1 lingura frunze de cimbru, tocat 1 lingurita de rozmarin proaspat, tocat 2 […]
Reteta zilei: Bruschete cu rosii si busuioc
PrinteazaBruschete cu rosii si busuioc din: rosii, ceapa rosie, usturoi, busuioc, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, parmezan, bagheta.
Ingrediente:
- 6 rosii tocate
- 1/2 ceapa rosie tocata
- 3 catei de usturoi tocat
- 1/4 ceasca busuioc proaspat tocat
- 1/4 ceasca ulei de măsline
- 2 linguri otet balsamic
- 1/4 linguriță de sare
- 1/4 lingurita piper negru
- 2 linguri parmezan ras
- 1 bagheta
Mod de preparare:
Combinati primele 8 ingrediente intr-un castron mare.
Feliati bagheta si asezati intr-o tava.
Dati la cuptor la 170C timp de 5 minute.
Acoperiti fiecare felie de bagheta cu amestec de rosii.
Presarati cu parmezan si serviti.
Bruschete cu rosii si busuioc
Pofta buna!
Reteta zilei: Bruschete cu ricotta si dovleac
Bruschete cu ricotta si dovleac din: dovleac, mar, ulei de masline, scortisoara, nucsoara, ienibahar, cuisoare, sare, piper, paine, ricotta, usturoi, salvie, otet balsamic. Ingrediente Bruschete cu ricotta si dovleac: 2 cesti dovleac, cuburi 1 cană mere, cuburi 6 linguri ulei de măsline ½ lingurita scortisoara ¼ lingurita nucsoara ¼ linguriță ienibahar ¼ lingurita cuisoare 1 […]
Reteta zilei: Bruschete cu ciuperci
Bruschete cu ciuperci din: ciuperci, usturoi, ceapa, cimbru, branza, vin alb, sare, piper, ulei de masline, bagheta. Ingrediente Bruschete cu ciuperci: 200 g ciuperci, tăiate în felii subțiri 1 catel de usturoi, taiat in jumătate 2 cepe cubulete 2 crengute cimbru proaspat 1 ceasca de branza Gruyere rasa 2 linguri vin alb sec sare si […]
Bruschete cu pesto din: masline, rosii, muguri de pin, parmezan, patrunjel, ulei. Ingrediente: 200 g măsline fără sâmburi 6 roşii 1 lingură muguri de pin 1 lingură parmezan ras 1 legătură pătrunjel 1 linguriţă ulei Mod de preparare: Rosiile se crestează si se cufundă în apă clocotită pentru un minut. Se scot, se curătă […]
Pofta buna!