Tocati usturoiul, apoi se combina intr-un castron mic cu unt, ulei de măsline, sare, patrunjel uscat și se amestecă ingredientele până se formează o pastă omogena.
Se taie pâinea felii. Ungeti cu amestecul de unt.
Aranjați feliile pe o foaie de copt intr-o tava și dati la congelator timp de aproximativ 15 minute.
Incalzeste cuptorul la 200C si dati la cuptor timp de 10-12 minute.
Bruschete cu branza brie si rosii uscate din: branza brie, usturoi, cimbru, rosii uscate, piper, paine. Poate te intereseaza si Bruschete cu masline si struguri Ingrediente: 240gr brânză brie 2 lingurite usturoi proaspăt, tocat 1 lingurita de frunze proaspete de cimbru 1 cană de rosii uscate în ulei, scurse si tomate 1/2 lingurita piper negru […]
Bruschete cu pasta de macrou afumat din: macrou afumat, branza de vaci, lamaie, sos de hrean, mar, bagheta. Ingrediente: 150 g file de macrou afumat 50 g brânză de vaci zeama de la 1/2 lămâie plus pentru măr 1 lingură sos de hrean 1/2 măr verde, tăiat felii şi apoi fasii 20 felii de baghetă, […]
Foarte bune bruschetele cu usturoi, insa eu as mai pune si niste rosii taiate mici, parca iese mult mai bine
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Simple si bune bruschetele astea!
Foarte bune bruschetele cu usturoi, insa eu as mai pune si niste rosii taiate mici, parca iese mult mai bine