Numit popular şi „budinca Kate şi Sydney , acest fel de mâncare este îndrăgit în Marea Britanie şi în toate ţările în care influenţa britanică s-a făcut simţită. Majoritatea puburilor au inclus această budincă în meniurile lor. Bucăţi de ceafă şi rinichi de vită se rumenesc într-o tigaie şi se pun apoi la păstrat, în […]
Reteta zilei: Budinca cu carne de crab
PrinteazaBudinca cu carne de crab din: crema de branza, smantana, branza cheddar, condimente, praf de usturoi, sos worcestershire, suc de lamaie, sos iute, carne de crab, ceapa verde, bagheta prajita, legume.
Ingrediente:
- 240gr crema de branza
- 1 cană smântână
- 1 cana branza cheddar tocata
- 2 lingurite condimente
- ½ lingurita praf de usturoi
- 2 linguri de sos Worcestershire
- 2 linguri de suc proaspat de lamaie
- 2 lingurite sos iute
- 240gr carne de crab
- 2 linguri ceapa verde tocata
- felii de baghetă prăjită sau legume pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 160C.
Combinati crema de brânză, smântână, brânză Cheddar, condimente, praf de usturoi, sos Worcestershire, suc de lamaie si sos iute într-un castron mare.
Incoporati carnea de crab si amestecati.
Se transfera intr-un vas termorezistent.
Acoperiti cu ceapa verde si serviti cu felii de baghetă prăjite sau legume.
Budinca cu carne de crab
Pofta buna!
Budinca ardeleneasca cu carne din: carne de porc, ceapa, untura, varza, cartofi, oua, carnati, smantana, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne de porc 1 ceapă 1 lingură de untură 1 varză 5 cartofi mari 4 ouă 200 g cârnaţi afumaţi de porc 4 linguri de smântână sare piper Mod de preparare: Dă carnea prin maşina […]
Budinca cu carne de pasare din: piept de pui, orez, ou, ceapa, ardei, rosie, morcov, sare, piper, suc de rosii, ulei, telina, marar. Ingrediente: 1 piept mare de pui 250 g orez (1 cană) 1 ou 1 ceapă 1 ardei 1 roşie mare 1 morcov sare piper 1 pahar cu suc de roşii 2-3 linguri […]
Pofta buna!
Cam pretentioasa budinca asta