Reteta zilei: Budinca cu carne de porc
PrinteazaBudinca de carne de porc din: carne de porc la cuptor, sos de ardei, crema de branza, ardei iute, branza rasa, ceapa verde.
Ingrediente:
- 3 cani carne de porc la cuptor, maruntita
- ½ ceasca sos de ardei
- 500gr crema de branza
- 120gr ardei iute, cuburi
- 2 cani branza rasa
- 2 linguri de ceapa verde, tocata
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180C. Combinati crema de branza si ardeiul iute intr-un castron, apoi raspanditi intr-un vas termorezistent. Se amesteca carnea de porc cu sos.
Se aseaza peste crema de branza, se presara branza deasupra apoi se da cuptor pentru 20-25 de minute. Scoateti din cuptor si presarati cu ceapa verde. Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.
Budinca cu carne de porc
Pofta buna!
Deci budinca asta e bine rau