Reteta zilei: Budinca cu legume si cascaval
PrinteazaO reteta de Budinca cu legume si cascaval din: faina, oua, cascaval, lapte, ulei, morcov, ardei gralben, ceapa verde, praf de copt, sare si piper.
Ingrediente:
- 300g faina
- 3 oua
- 100g cascaval ras
- 250ml lapte
- 100ml ulei
- 1 morcov
- 1/2 ardei rosu
- 1/2 ardei galben
- 1 ceapa verde
- 4 lingurite praf de copt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu putin ulei se calesc ardeii, morcovul si ceapa, legume care inainte au fost tocate marunt,lasandu-se apoi sa se raceasca.
Intr-un blender se pun ouale, laptele si uleiul. Se adauga apoi faina, praful de copt si cascavalul ras amestecandu-se bine cu o spatula.
Ultima data se adauga legumele si se condimenteaza. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce tava pentru 35 minute la cuptor la 160ºC.
Budinca cu legume si cascaval
Pofta buna!
E mai mult un chec asta 🙂