Saramura Picantă de Pește: Aroma și Tradiție în Bucătăria Românească din: peste, apa, rosii, ardei iuti, usturoi, ulei de floarea soarelui, sare, piper, chili, marar. Savurați o variantă picantă și aromată a tradiționalei saramuri de pește, un deliciu culinar ce îmbină gustul intens cu tradiția românească. Această rețetă ușoară de saramură picantă de pește nu […]
Reteta zilei: Budinca de oua cu lapte
PrinteazaBudinca de oua cu lapte din: zahar brun, amidon, sare, lapte, galbenusuri, unt, frisca.
Poate te intereseaza si Cum se prepara Budinca de gutui (video)
Ingrediente:
- 1 1/2 cana zahar brun
- 1/4 ceasca amidon
- 1/2 linguriță sare
- 3 cesti lapte integral
- 4 gălbenușuri de ou
- 2 linguri unt
- frisca
Mod de preparare:
Amestecati usor zahăr brun, amidon si sare într-o cratita. Într-un castron, amestecati împreună laptele și gălbenușurile de ou.
Se toarnă peste amestecul de zahar brun și se amestecă pentru a se combina.
La foc mediu se fierbe, amestecând ușor, până când amestecul începe să fiarba usor.
Când capata consistență, se adauga untul topit, apoi opriti focul și turnati in pahare.
Lasati sa se raceasca cel putin 1 ora. Serviti cu frisca.
Budinca de oua cu lapte
Pofta buna!
Descoperă Secretele Sosului Chimichurri: Istorie, Varietăți și Rețete Autentice Argentiniene
Descoperă Secretele Sosului Chimichurri: Istorie, Varietăți și Rețete Autentice Argentiniene. Istoria sosului chimichurri este învăluită în mister și legende, fără o origine clară și unanim acceptată. Acest sos, devenit un simbol al gastronomiei argentiniene, are mai multe teorii legate de originea sa. Teoria Imigrantului Irlandez: Una dintre cele mai populare povești este aceea a unui […]
Arata bine budinca de oua cu lapte