Budinca de spanac cu branza din: spanac, margarina, branza de vaci, telemea, cascaval, sare, piper, foaie de taitei. Ingrediente: 2 kg de spanac 1/2 pachet de margarina 250 g branza de vaci 100 g telemea sau cascaval sare si piper 1 foaie de taitei Mod de preparare: Fierbi spanacul si il toci cu 1 […]
Reteta zilei: Budinca de paste cu carne si sos de rosii
PrinteazaBudinca de paste cu carne si sos de rosii din: ulei de masline, usturoi, ceapa, carne de carnati, carne de vita, rosii, sos de rosii, oregano, condimente italiene, sare, piper, paste, ricotta, amestec de branzeturi, ou, patrunjel.
Ingrediente:
- ulei de masline
- 5 catei de usturoi, tocat
- 1/2 ceapa, cuburi
- 1/2 kg de carne de carnati
- 1/2 kg de carne tocata de vita
- 1 cutie rosii
- 1 cutie sos de rosii
- 1 lingura oregano
- 1 lingura condimente italiene
- sare si piper
- 250gr paste fierte
- 1/2 buc ricotta
- 3/4 ceasca amestec de branzeturi, dupa gust
- 1 ou
- patrunjel
Mod de preparare:
Incalziti 1 lingura ulei de masline si gatiti usturoi, ceapa intr-o tigaie. Adaugati carnea. Gatiti pana se rumeneste.
Transferati intr-o cratita, adaugati rosii si sosul de rosii si amestecati. Adaugati condimente, sare si piper si fierbeti 30 de minute.
Amestecati ricotta si pastele si ou. Intr-o tava adaugati un start de amestec de carne cu sos de rosii, adaugati jumatate din cantitatea de paste.
Adaugati inca un start de sos, apoi restul de paste si restul de sos deasupra.
Presarati amestec de branza si patrunjel. Dati la cuptor la 170C pentru 20-30 minute, lasati sa se odihneasca si serviti.
Budinca de paste cu carne si sos de rosii
Pofta buna!
O reteta de budinca de paste cu carne de vita, ceapa, ulei, telina, usturoi, oua, cascaval, piper, sare si maghiran. Ingrediente: 400 g paste 1/2 kg carne tocată de vită 2 cepe 3 linguri ulei 2 linguri apă 1 ţelină de 300 g 2 căţei de usturoi 2 ouă 150 g caşcaval piper […]
Pofta buna!