Paste la cuptor cu branza, smantana si sunca din: tăieţei laţi, şuncă, brânză de vaci, roşii, smântână grasă, unt, sare. Ingrediente: 250 g tăieţei laţi 4 felii şuncă 150 g brânză de vaci 2 roşii 3 linguri smântână grasă 20 g unt sare Mod de preparare: Se fierb pastele în apă cu un praf de sare, conform instrucţiunilor de […]
Budinca de paste cu ton si cheddar din: paste, ton, supa de ciuperci, lapte, mazare, branza cheddar, pesmet, unt, parmezan. Ingrediente: 1 pachet paste 100 g ton, maruntit 1 cutie supa de ciuperci 1/2 cana de lapte 1 cana mazare, fiarta 1/2 – 3/4 ceasca branza cheddar, rasa ½ ceasca pesmet 1 lingura unt topit […]
Budinca picanta de paste din: paste, carnati, sos, parmezan, salam, mozzarella. Ingrediente: 3 cesti paste 3-4 carnati 4 cani sos de spaghete 1 cana de parmezan ras felii de salam picant brânză mozzarella maruntita Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 180C. Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet si lasati-le la scurs. Puneti […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.