Budinca de quinoa cu mozzarella, rosii si parmezan din: quinoa, sos de rosii, pasta de tomate, smantana, parmezan, mozzarella, rosii, busuioc, fulgi de ardei rosu, sare, piper.
Ingrediente:
2 cesti quinoa fiarta
1 ceasca sos de rosii
2 linguri pasta de tomate
1/3 ceasca smantana
1/3 ceasca parmezan
1 cana mozzarella, maruntita
1 ceasca de rosii, injumatatite
1 legatura busuioc proaspat , tocat
1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
1/4 lingurita de sare
1/4 lingurita piper
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C. Ungeti un vas termorezistent cu ulei.
Incalziti sosul de rosii si pasta de tomate la foc mic intr-o cratita mare, aproximativ 3-5 minute.
Se adauga smantana, parmezan, fulgi de ardei rosu, sare si piper.
Opriti focul si adaugati quinoa.
Adaugati jumatate din mozzarella si jumatate din rosii, apoi o parte din busuioc.
Se toarna amestecul in vasul termorezistent. Adaugati restul de mozzarella, rosii si parmezan.
Dati la cuptor timp de 15-20 de minute.
Scoateti din cuptor si garnisiti cu restul de busuioc.
Se lasa sa se odihneasca si apoi serviti.
Budinca de quinoa cu mozzarella, rosii si parmezan
Budinca de quinoa din: quinoa, lapte, miere, capsuni, mango, migdale. Ingrediente: 1 cană quinoa 1 cană lapte de soia 1 cană apă 2 linguri miere 1/2 cană căpşuni proaspete sau congelate 1 praf de sare 1 mango foarte bine copt 1 mâna de migdale în coajă, crude Mod de preparare: Intr-o oală se pun […]
Budinca de quinoa cu fructe rosii din: quinoa, apa, zahar brun, baton de vanilie, fructe rosii. Ingrediente: 100 g quinoa roşie 200 ml apă 150 g zahăr brun + 2 linguri 1/2 baton de vanilie 400 g fructe roşii Mod de preparare: Clăteşte quinoa în mai multe ape reci. Pune pe foc apa […]
Am notat reteta de budinca, acum sa vad ce-mi iese
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Am notat reteta de budinca, acum sa vad ce-mi iese