Reteta zilei: Bulion pentru iarna

Printeaza

Bulion pentru iarna din rosii

 

Ingrediente:

  • 4-5 kg rosii

 

 

Mod de preparare:

Spalati bine rosiile. Puneti la foc mediu o oala mare cu apa, cand da in clocot adaugati rosiile si lasati cateva minute.

Scoateti din apa clocotita, transferati in apa rece, apoi decojiti bine.

Lasati sa se raceasca jumatate de ora, apoi adaugati in blender si procesati pana obtineti piure.

Transferati intr-o oala si fierbeti la foc mic 20-30 de minute. Se lasa sa se raceasca si se stocheaza in congelator sau in locuri racoroase.

Bulion pentru iarna

Bulion pentru iarna

 

Savurati!

 

 

 

 

 

Bulion de ardei in stil italian

Bulion de ardei in stil italian din: rosii, ardei, ceapa, usturoi, ardei iuti, ulei, zahar, sare, bulion de rosii, dafin, cimbru, suc de lamaie. Ingrediente: 500 g roşii cărnoase 1 kg ardei capia 4 cepe 2 căţei de usturoi 2 ardei iuţi roşii 4 linguri ulei 1 linguriţă zahăr sare 2 linguri bulion de roşii […]

Bulion de gogosari

Bulion de gogosari din: gogosari, sare. Ingrediente: gogosari 250 g sare Mod de preparare: Gogoşarii trebuie să fie proaspeţi; se curăţă de cotoare şi seminţe şi se trec prin maşina de tocat. In bulionul astfel obţinut se pun 250 g sare şi se bagă în borcane mari care se fierb 25 de minute. Acest tip […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Tocmai am terminat de facut bulionul pentru iarna. L-am pus in borcane si sunt pregatita 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.