Reteta zilei: Burger de peste
PrinteazaBurger de peste din: somon, ardei gras, ceapa, mustar dijon, capere, pesmet, marar, maioneza, ulei de masline, sare, piper.
Poate te intereseaza si:
- File de pastrav cu ierburi aromatice si ardei gras
- Midii cu sos si foi de dafin
- Chiftelute de peste cu verdeata si boia
- Somon cu sos de ardei iute
- Paste cu scoici si rosii cherry
Ingrediente:
- 100gr somon din conserva
- ⅛ ceașcă ardei rosu, cuburi
- ⅛ ceașcă ceapa, cuburi
- ½ lingurita mustar de Dijon
- ½ lingurita capere
- ⅓ ceasca pesmet
- 1½ lingurite marar proaspat tocat
- 1 lingura + 1 lingurita de maioneza
- 1-2 linguri + 1-2 lingurite de ulei de masline
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Maruntiti somonul, adăugați muștar, caperele, jumătate din pesmet, mărar și maioneza.
Se încălzește tigaia, se adaugă 1-2 lingurițe de ulei de măsline și sotati ceapa si ardeiul rosu timp de aproximativ 3 minute la foc mediu.
Adăugați ceapa si ardeiul la amestecul de somon.
Se amesteca bine pana se combina, asezonand cu sare si piper, dupa gust.
Formati apoi un burger si dat prin pesmetul ramas.
Transferati pe o farfurie, acoperiti si dati la frigider 15 minute.
Incălzi tigaia, adăugați 1-2 linguri de ulei și rumeniti burgerul cate 5 minute pe fiecare parte.
Serviti cu salata sau facand un sandwich.
Burger de peste
Pofta buna!
Nu am mancat burger de peste pana acum
nici eu n-am gustat pana acum …