Burgeri de Vită cu Bacon din: chifle, carne de vita, bacon, branza cheddar, rosie, ceapa, sosuri, sare, piper, ulei. Transformați o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă cu acești Burgeri, o rețetă ce promite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi. Combinația dintre carnea de vită suculentă, baconul crocant, brânza topită și sosurile alese […]
Reteta zilei: Burgeri de curcan cu legume si branza
PrinteazaBurgeri de curcan cu legume si branza din: carne tocata de curcan, ardei gras, ceapa rosie, bacon, branza albastra, piper, praf de usturoi, sare, ulei de masline, paine, maioneza, busuioc.
Ingrediente:
- ¾ kg carne tocata de curcan
- 1 ardei gras roșu
- 2 felii groase de ceapa rosie
- 2 linguri bacon maruntit
- 4 linguri branza albastra, maruntita
- 1/2 lingurita de piper
- 1/2 lingurita praf de usturoi
- 1 lingurita de sare
- 3 linguri ulei de masline
- 4 felii de paine
- 4 linguri de maioneza
- 2 crengute de busuioc proaspat
Mod de preparare:
Intr-un bol mediu se adauga carnea de curcan , baconul, 2 linguri de branza maruntita, ¼ lingurita piper, ¼ lingurita praf de usturoi si ½ lingurita de sare .
Se amesteca bine si se fac 2 burgeri. Se taie ardeiul in 4 bucati.
Ungeti cu ulei de masline ardeiul , ceapa și painea.
Adaugați sare , piper si praf de usturoi peste legume. Puneti burgerii, legumele si painea pe gratar.
Gatiti legumele si painea cate 4 minute pe fiecare parte.
Gatiti burgerii cate 6 minute pe fiecare parte.
Curatati ardeiul de coaja. Dupa ce ati luat burgerii de pe gratar adaugati restul de branza peste acestia.
Ungeti pianea cu maioneza.
Puneti burger si legume pe cate o gelie de paine, garnisiti cu busuioc si adaugati cealalta felie.
Serviti imediat.
Burgeri de curcan cu legume si branza
Pofta buna!
Burgeri de struț – o opțiune sănătoasă pentru iubitorii de carne. Carnea de struț este renumită pentru conținutul său scăzut de grăsimi și pentru faptul că este bogată în proteine și fier, oferind o alternativă nutritivă față de carnea de vită. Acești burgeri sunt suculenți, plini de savoare și ușor de preparat, perfecti pentru o […]