Reteta zilei: Burgeri picanti cu carne de porc

Printeaza

Burgeri picanti cu carne de porc din: sirop de artar, mustar picant, carne tocata de porc, sos de mere, sare, praf de chilli, mustar, piper, scortisoara, chifle, frunze de spanac, branza cheddar, ceapa, muraturi, rosii.

 

burgeri:

  • 3 linguri sirop de arțar
  • 2 linguri muștar picant
  • 2 kg carne tocata de porc
  • 1/2 cana sos de mere
  • 1-1/2 lingurita sare
  • 1-1/2 lingurita praf de chili
  • 1 lingurita muștar uscat
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1/4 lingurița scortisoara
  • 6 chifle Hamburger
  • Frunze de spanac

garnitura:

 

Mod de preparare:

Amestecati siropul de arțar și muștaru impreuna intr-un castron mic. Ungeti cu ulei o gratarul si incalziti la foc mediu.

Amestecati carnea de porc sosul de mere, sarea, praful de chili, muștarul, piperul și scorțișoara impreuna intr-un bol mare.

Formati 6 burgeri. Puneti pe gratar timp de 4-5 minute pe fiecare parte. Serviti cu topping-urile dupa preferinta.

 

Burgeri picanti cu carne de porc

Burgeri picanti cu carne de porc

 

Pofta buna!

 

 

Sote de Păstârnac cu Miere și Scorțișoară

Sote de Păstârnac cu Miere și Scorțișoară din: pastarnac, miere, scortisoara, ulei, sare, piper, rozmarin. Soteul de păstârnac cu miere și scorțișoară reprezintă o combinație perfectă între dulceața naturală a păstârnacului și notele calde, condimentate ale scorțișoarei. Este o rețetă simplă, dar sofisticată, care transformă orice masă obișnuită într-o experiență culinară remarcabilă. Această preparare aduce […]

Sorbet de Ceai Verde

Sorbet de Ceai Verde din: apa, zahar, ceai verde, zeama de lamaie. Împrospătează-ți zilele calde de vară cu un desert ușor și revigorant. Această delicatesă îți va răcori simțurile, combinând aromele subtile de ceai verde cu o notă citrică, pentru un echilibru perfect între dulce și amar. Fie că vrei să închei o masă festivă […]

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Hmmmm, mi-ai facut pofta cu burgeri astia

  2. Si mie-mi plac burgerii, dar fara praf de chili, ca ala da si iuteala, eu folosesc ceva ardei, dar nu asa de iute …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.