usturoi, vin alb, lapte, sare de mare, seminte de fenicul, condimente. Ingrediente: 300 g burta de porc 1 capatana usturoi 120ml vin alb ½ ceașcă lapte sare de mare semințe de fenicul condimente Mod de preparare: Inveliti burta de porc in prosoape de harti si […]
Reteta zilei: Burta de porc la cuptor cu legume
PrinteazaBurta de porc la cuptor cu legume din: burta de porc, sare, fenicul, morcovi, ceapa alba, ceapa rosie, mar, ulei de masline, otet de vin alb si rozmarin.
Ingrediente:
- 500 g burta de porc
- sare
- fenicul, taiat felii
- 3 morcovi, taiati jumatati
- 1 ceapa alba
- 3 cepe rosii, taiate in jumatati
- 1 mar, taiat bucati
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet de vin alb
- 1 lingura rozmarin proaspat, tocat
Mod de preparare:
Cu o zi înainte de preparare se freaca burta de porc cu sare si se lasa peste noapte la macerat in frigider.
Scoateți burta de la frigider și ștergeti ușor orice umezeala cu un prosop de hartie.
Se amesteca legumele cu ulei de măsline, oțet și rozmarin, apoi pune in partea de jos a unui vas de lut.
Așezați burta de porc peste legume.
Nu acoperiți.
Dati la cuptor la 280 C pentru 1 ora si 30 de minute.
Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, apoi se serveste.
Burta de porc la cuptor cu legume
Pofta buna!
Burta de porc cu orez din: unt, orez basmati, apa, burta de porc, ulei, usturoi, ceapa verde, sare si piper. Ingrediente : 2 linguri de unt nesarat 2 cesti orez basmati 3 cesti de apa 1 bucata burta de porc, feliata ulei, pentru prăjit 6 catei de usturoi , tocati 1-2 fire ceapa verde, feliata sare […]
Pofta buna!
Interesanta reteta asta cu burta de porc …
Ce bine arata 🙂