Crema de cafea cu rom din: lapte, oua, zahar, scortisoara, cafea, rom. Ingrediente: 1/2 l lapte 4 ouă 7 linguri cu zahăr 1 linguriţă cu scorţişoară 100 g esenţă de cafea 1 lingură cu rom Pentru decor: 30 g fulgi de ciocolată 1 plic praf pentru frişcă 125 ml lapte Mod de preparare: Freacă […]
Reteta zilei: Cafea cu aroma de cocos
PrinteazaCafea cu aroma de cocos din: cafea, apa, unt, ulei de cocos.
Ingrediente:
- 2 lingurite cafea
- 1 cana apă
- 1 lingura unt
- 1 linguriță ulei de nuca de cocos
Mod de preparare:
Faceți o ceașcă de cafea.
Adăugați in blender ulei si unt si procesati.
Incorporati in cafea si serviti imediat.
Cafea cu aroma de cocos
Savurati!
Poate te intereseaza si:
Rulada cu crema de cafea si ciocolata
Rulada cu crema de cafea si ciocolata din: oua, zahar, faina, unt, ciocolata, cafea. Ingrediente: Pentru blat: 4 ouă 125 g zahăr 125 g făină 60 g unt Pentru cremă: 300 g unt 6 gălbenuşuri 150 g ciocolată neagră 4 linguri de cafea 60 g zahăr zahăr pudră Mod de preparare: Freacă gălbenuşurile cu […]
Cafele Exotice și Rare: O Călătorie în Lumea Soiurilor de Cafea de Lux
Cafele Exotice și Rare: O Călătorie în Lumea Soiurilor de Cafea de Lux. Explorarea lumii cafelei ne revelează o varietate vastă de soiuri, de la cele obișnuite și accesibile, la exotice și extrem de rare. Acestea din urmă, precum Kopi Luwak și Geisha, nu doar că oferă o experiență de degustare unică, dar și aduc […]