Carnati in aluat din: foietaj, carnaciori, faina, galbenus, ketchup, ardei. Ingrediente: 300 g foietaj congelat 8 cârnăciori făină pentru suprafaţa de lucru 1 gălbenuş pentru uns aluatul 125 ml ketchup 1/2 ardei gras verde Mod de preparare: Foietajul se dezgheaţă. Cuptorul se preîncălzeşte la 200 °C. Cârnăciorii se taie oblic în jumătăţi. Aluatul se […]
Reteta zilei: Carnati in aluat cu sos de ceapa
PrinteazaCarnati in aluat cu sos de ceapa din: carnati, sunca, ulei de masline, faina, oua, lapte, praf de mustar, rozmarin, sare, piper, ceapa, mustar dijon, supa de vita.
Poate te intereseaza si Carnati in aluat
Ingrediente:
- 6 cârnați de porc
- 6 felii de șuncă
- 1 lingura ulei de măsline
- 180g faina
- 3 oua
- 200ml lapte
- 1 lingurita mustar praf
- 1 lingura rozmarin tocat
- Sare și piper negru proaspat macinat
Ingrediente pentru sosul de ceapa:
- 1 lingura ulei de măsline
- 1 ceapa mare, feliata
- 2 linguri mustar de Dijon
- 500ml supa de vita
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.
Infasurati carnatii in sunca.
Se toarnă ulei în partea de jos a tavii de copt și aranjati cârnații într-un singur strat.
Dati la cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Într-un castron, se amestecă împreună făină, ouă și 100ml lapte.
Se incorporeaza treptat si restul de lapte si se amesteca pana se omogenizeaza.
Adăugați praful de muștar și rozmarin și se condimentează cu sare și piper.
Scoateți vasul de copt din cuptor. Incorporati aluat până când sunt trei sferturi acoperiti. Mai dati la cuptor timp de 20-25 de minute.
Pentru a face sosul de ceapa, se încălzește uleiul de masline intr-o cratita.
adaugă ceapa felii și se fierbe la foc blând până se înmoaie. se adauga muștar și se toarnă supa. aduce amestecul la fierbere, apoi se reduce si se mai fierbe timp de 10 minute.
Carnati in aluat cu sos de ceapa
Pofta buna!
Carnati la cuptor in aluat din: carnati, oua, lapte, faina, rosii, ulei, rozmarin, praf de copt, sare, piper. Ingrediente: 4-5 bucăţi cârnaţi (circa 350 g) 3 ouă 250 ml lapte 300 g făină 150 g roşii din bulion, tăiate în sferturi 1 lingură ulei rozmarin 1/2 linguriţă praf de copt sare piper Mod de […]
Pofta buna!
Ce bine arata, mi-ai facut pofta 🙂