Carnati la gratar cu piure de cartofi si sos de ceapa din: carnati de porc, sare, piper, ulei de masline, unt, ceapa, zahar pudra, faina, supa, cartofi, smantana, mustar.
Ingrediente:
12 carnati de porc
sare și piper negru măcinat
Ingrediente pentru sosul de ceapa:
2 linguri ulei de masline
2 linguri unt
8 cepe feliate
1 linguriță zahăr pudră
1 lingură de făină
300ml supa
Ingrediente pentru piure:
1.5 kg cartofi
50g unt
150ml smântână
1 lingura mustar dijon
Mod de preparare:
Se încălzesc untul și uleiul într-o tigaie mare, până la formarea spumei. Se adaugă ceapa și se amestecă bine.
Se acoperă și se fierbe ușor timp de aproximativ 30 de minute, amestecand frecvent.
Se adaugă zahăr și gatiti timp de încă 5 minute.
Se scoate cratita de pe foc și se incorporeaza făină, apoi se adauga treptat supa.
Se readuce la foc mic si se fierbe timp de 3 minute. Asezonati.
Între timp, gatiti cartofii, intr-o cratita adaugati cartofii si acoperiti cu apa si asezonati.
Fierbeti timp de 20 de minute. Scurgeti si pasati, adaugati unt, smantana și muștar.
Se condimentează cu sare și piper după gust.
Incalziti gratarul. Aranjati cârnații pe grătar și rumeniti timp de 15-20 de minute, întorcând în mod frecvent.
Se servesc cârnații cu piure de cartofi si sos de ceapă.
Carnati la gratar cu piure de cartofi si sos de ceapa
Cârnați de porc Tradiționali din: carne de porc, sare, piper, usturoi, boia dulce, coriandru, mat de porc. Acești cârnați reflectă autenticitatea bucătăriei tradiționale, oferind un gust bogat și o experiență culinară autentică. Preparați folosind ingrediente proaspete și naturale, cum ar fi carne de porc de înaltă calitate, condimente aromatice și ierburi, acești cârnați se disting […]
Carnați cu Condimente – Secrete din Bucătărie din: carne de porc, carne de vita, slanina tocata, usturoi, sare, piper, boia de ardei, vin rosu, mare de carnati. Ingrediente: 1 kg carne de porc tocată 1/2 kg carne de vită tocată 200 g slănină tocată 4 căței de usturoi, pisat 2 lingurițe sare 1 linguriță […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.