Reteta zilei: Carne de curcan si sos cu dovleac copt

Printeaza

Carne de curcan si sos cu dovleac copt din: dovleac, ulei de masline, carne tocata de curcan, sos de paste, salata creata, mozzarella.

Carnea de curcan, cunoscută pentru textura sa fragedă și gustul delicat, este o alegere excelentă pentru o varietate de preparate culinare.

Dovleacul, bogat în vitamine și minerale, adaugă o dulceață subtilă și o cremozitate naturală sosului, care se potrivește de minune cu carnea de curcan.

 

 

 

Ingrediente:

  • 1 dovleac
  • ulei de masline
  • 1/2 kg carne tocata de curcan
  • 2 cesti sos de paste
  • 2 cani de salata creata
  • mozzarella

 

 

Mod de preparare:

Se taie dovleacul, se scobeste mijlocul, stropiti cu ulei de masline si dati la cuptor pe o foaie de copt intr-o tava la 200 C pentru 30 de minute.

Cu ajutorul unei furculite, scobiti miezul astfel incat sa obtineti fasii subtiri ca spaghetele.

Carne_de_curcan_si_sos_cu_dovleac_copt_03

Intr-o tava adaugati salata creata si stropiti cu ulei de masline, apoi dati la cuptor la 200C pentru 10 minute.

Intr-o tigaie, gatiti carnea de curcan in ulei de masline pana se rumeneste, adaugati sosul de paste si gateste cateva minute.

Carne_de_curcan_si_sos_cu_dovleac_copt_05

Intr-un vas termorezistent adaugati miezul de dovleac, adaugati sosul de carne si presarati mozzarella.

Dati la cuptor 10 minute la 200C.

Serviti apoi preparatul cald, presarat cu salata crocanta.

Carne_de_curcan_si_sos_cu_dovleac_copt_07

 

Carne de curcan si sos cu dovleac copt

 

 

Carne_de_curcan_si_sos_cu_dovleac_copt_09

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.