Reteta zilei: Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana
PrinteazaCarne de porc cu ciuperci si sos de smantana din: carne de porc, ceapa, ciuperci, smantana, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 de grame de carne de porc, taiata bucatele
- 3 cepe
- 500 de grame de ciuperci
- 250 de grame de smantana
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se toaca ceapa. Incalziti ulei de masline si adaugati ceapa, prajiti aproximativ 5 minute Adaugati carnea si 200-300 ml de apa si se lasa sa fiarba timp de o jumatate de ora la foc mic.
Se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba aproximativ 1.5 ore, amestecand ocazional.
Asezonati, dupa gust, cu sare si piper. La sfarsit adaugati smantana si gatiti pentru inca 10 minute. Serviti calda.
Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana
Pofta buna!
Vreau sa fac si eu din asta, sa vedem ce iese