Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru din: carne de miel, apa, suc de lamaie, sos de peste, coriandru, menta, ceapa verde, ceapa, chili, salata verde.
Ingrediente:
1kg carne tocata de miel
2 linguri de apă
4 linguri suc de lămâie
⅓ lingura sos de pește
⅓ ceasca coriandru tocat
⅓ ceasca menta tocata
2 linguri de ceapă verde tocata
1 ceapa tocata
1 lingurita chili
salată verde, maruntita
Mod de preparare:
Încălziți o tigaie mare, adaugati apa si carnea, apoi 1 lingura suc de lămâie.
Gatiti, amestecand continuu, timp de 4-5 minute.
Lasati apoi inca 1 ora la foc mic. continuu si rupati carnea de porc.
Lasati sa se raceasca.
Între timp, într-un bol mare, combinați împreună sucul de lamaie ramas și sosul de pește.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția salatei și amestecati sa se combine.
Serviti carnea cu salata.
Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru
Pulpa de miel cu sos la cuptor din: pulpa de miel, usturoi, ceapa, vin, rozmarin, cimbru, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 pulpă superioară de miel 3 legături ceapă verde 3 legături usturoi verde 300 ml vin alb 4-5 crenguţe de rozmarin proaspăt 4-5 crenguţe de cimbru proaspăt sare piper ulei de măsline […]
Friptura de miel aromatizata din: pulpa de miel, usturoi, rozmarin, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: o pulpa de miel fără os 5 căţei usturoi 2 crengute rozmarin coaja unei lămâi 4-5 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Carnea scoasă de la frigider cu o oră înainte de gătire se curăţă bine de toate […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.