Paste cu Pecorino Romano și Piper Negru din: paste, pecorino romano, unt, ulei de masline extravirgin, piper negru, sare. Această rețetă este o variantă a unei mâncăruri clasice italiene și se bazează pe câteva ingrediente simple pentru a crea un fel de mâncare cu adevărat delicios. Ingrediente: 350 g de paste (de preferat spaghetti sau […]
Reteta zilei: Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana
PrinteazaCarne de porc cu ciuperci si sos de smantana din: carne de porc, ceapa, ciuperci, smantana, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 de grame de carne de porc, taiata bucatele
- 3 cepe
- 500 de grame de ciuperci
- 250 de grame de smantana
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
toaca ceapa. Incalziti ulei de masline si adaugati ceapa, prajiti aproximativ 5 minute
Adaugati carnea si 200-300 ml de apa si se lasa sa fiarba timp de o jumatate de ora la foc mic.
adauga ciupercile si se lasa sa fiarba aproximativ 1.5 ore, amestecand ocazional.
Asezonati, dupa gust, cu sare si piper. La sfarsit adaugati smantana si gatiti pentru inca 10 minute. Serviti calda.
Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana
Pofta buna!
Porridge de ovăz cu fructe de pădure
Porridge de Ovăz cu Fructe de Pădure din: fulgi de ovaz, lapte, miere, sare, fructe de padure, miez de nuca. Porridge-ul de ovăz este o mâncare tradițională care a fost consumată de secole în mai multe culturi din întreaga lume. În funcție de regiune și cultură, ingredientele și metodele de preparare pot varia. De exemplu, […]
Vreau sa fac si eu din asta, sa vedem ce iese