Reteta zilei: Carne de porc marinata la cuptor

Printeaza

Carne de porc marinata la cuptor din: porc, zahar, apa, castraveti, pasta de fasole, sos hoisin, sos de peste, branza, vin, usturoi, ceapa, ulei de susan, ou.

 

Ingrediente: 

  • 800 de gr piept de porc, taiata felii
  • 100 gr zahăr
  • 25 gr apă
  • castravete, pentru servire

Ingrediente marinată:

  • 1 lingură de zahăr
  • 1 lingură pastă de fasole
  • 1 lingura de sos hoisin
  • 1 lingura sos de peste
  • 1 ½ brânză rasa
  • 2 linguri vin
  • 1 lingura usturoi tocat
  • ½ linguriță de ceapa tocata
  • 1 linguriță ulei de susan
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Curățați burta de porc, scurgeți bine și uscați. Intepati cu o furculita din loc in loc.

Carne de porc marinata la cuptor

Puneți într-un recipient cu capac.

Puneți toate ingredientele pentru marinată într-un bol și amestecați până se combină bine.

Gatiti zaharul cu apa pana cand zaharul se dizolva, apoi adăugați în marinată și amestecați bine.

Carne de porc marinata la cuptor

Incorporati marinata peste carne. Acoperiti si dati la frigider peste noapte.

Scoateți din frigider și lăsați la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de coacere.

Carne de porc marinata la cuptor

Preîncălziți cuptorul la 220C. Pregatiti o tava.

Gatiti sosul de marinata pana se ingroasa.

Aranjați carnea de porc in tava. Coaceți 15 minute.

Ungeti cu sos si gatiti încă 5-6 minute. Repetați procesul de 4 ori.

Lăsați să se odihneasca timp de 10 minute înainte de tăiere.

Carne de porc marinata la cuptor

Serviti cu felii de castravete proaspat.

Carne de porc marinata la cuptor

Carne de porc marinata la cuptor

Carne de porc marinata la cuptor

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Gulaș de Porc Tradițional

Gulaș de Porc Tradițional din: carne de porc, ceapa, ardei, usturoi, rosii, pasta de rosii, supa, boia, chimen, sare, piper, ulei, faina, patrunjel. Această mâncare combină carnea suculentă de porc cu legume și condimente pentru a crea un fel de mâncare bogat și satisfăcător. Perfect pentru zilele reci de iarnă sau ca o cină îmbelșugată […]

 

Porc cu Lămâie și Rozmarin

Porc cu Lămâie și Rozmarin din: cotlet de porc, suc si coaja de lamaie, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper. Este o rețetă care îmbină simplitatea cu rafinamentul, aducând în farfurie aromele luminoase și proaspete ale Mediteranei. Acest fel de mâncare este perfect pentru o cină în familie sau un prânz festiv, oferind o explozie de […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.