Carne de porc prăjită din: carne de porc, ulei, grasime. Ingrediente: carne de porc ulei sau grasime Mod de preparare: In tigaie se prăjeşte numai carnea macră. Aceasta se taie în bucăţi mărunte sau în felii subţiri, transversal, pe direcţia fibrelor şi se pune în tigaie cu puţină grăsime […]
Reteta zilei: Carne de porc prajita (Pomana porcului)
PrinteazaCarne de porc prajita (Pomana porcului) din: carne de porc, otet, ardei iute, ceapa verde, sare, usturoi, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg carne de porc, cuburi
- 2 cesti de otet
- 1-2 ardei iuti, tocati
- 2 legaturi ceapa verde, tocata
- 2 linguri de sare
- 20 de catei de usturoi
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Puneti bucatile de carne intr-o punga care se inchide etas, amestecati intr-un castron otetul cu ardei iute, ceapa verde, sare si usturoi.
Adaugati peste carne, agitati si lasati la marinat peste noapte.
Scoateti din punga, puneti pe prosoape de hartie, iar intre timp incingeti ulei intr-o tigaie.
Adaugati o parte din bucatile de carne si prajiti pe fiecare parte cate 7-10 minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti cu garnitura dupa preferinta.
Carne de porc prajita (Pomana porcului)
Pofta buna!
Carne de porc prajita in sos de bere
Carne de porc prajita in sos de bere din: cotlete de porc, morcovi, ceapa, telina, sare, piper, chimen, unt, bere, patrunjel. Ingrediente: 2 morcovi 2 cepe 1 căpăţână de usturoi 1 tijă de ţelină 4 cotlete de porc cu grăsime, de 200 g fiecare sare piper proaspăt măcinat 1 lingură de chimen 2 linguri de […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- carne de porc prajita
- carne prajita de porc
- carne de porc prajita in tigaie
Delicioasa!
Simplu si bun 🙂
Cel mai mult imi place pomana porcului