Reteta zilei: Carne de vita cu ciuperci

Printeaza

O reteta de carne de vita cu ciuperci din: carne de vita, supa crema de mazare, vin alb, mustar si ciuperci.

Carne de vita cu ciuperci

Ingrediente  Carne de vita cu ciuperci:

  • 800g carne de vita
  • 1 pachet de supa crema de mazare
  • 300ml vin alb
  • 3 linguri mustar
  • 400g ciuperci fierte

 

 

Mod de preparare  Carne de vita cu ciuperci:

Carnea de vita se unge cu mustar si se aseaza intr-o tava. Peste carne se pune pudra de supa crema de mazare si se adauga vinul. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 30 minute.

Carne_de_vita_cu_ciuperci

Se scoate din cuptor, se amesteca sa se uneasca bine si daca este prea groasa se mai adauga vin. Se acopera din nou cu folie si se mai lasa la cuptor 30 minute. Se adauga ciupercile si se mai tine tava la cuptor pentru 5-10 minute.

Carne_de_vita_cu_ciuperci_04

Se feliaza si se serveste impreuna cu sosul.

Carne_de_vita_cu_ciuperci_06

Carne de vita cu ciuperci

Carne de vita cu ciuperci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna combinatia asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.