Reteta zilei: Carne de vita cu ciuperci
PrinteazaO reteta de carne de vita cu ciuperci din: carne de vita, supa crema de mazare, vin alb, mustar si ciuperci.
Ingrediente Carne de vita cu ciuperci:
- 800g carne de vita
- 1 pachet de supa crema de mazare
- 300ml vin alb
- 3 linguri mustar
- 400g ciuperci fierte
Mod de preparare Carne de vita cu ciuperci:
Carnea de vita se unge cu mustar si se aseaza intr-o tava. Peste carne se pune pudra de supa crema de mazare si se adauga vinul. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 30 minute.
Se scoate din cuptor, se amesteca sa se uneasca bine si daca este prea groasa se mai adauga vin. Se acopera din nou cu folie si se mai lasa la cuptor 30 minute. Se adauga ciupercile si se mai tine tava la cuptor pentru 5-10 minute.
Se feliaza si se serveste impreuna cu sosul.
Carne de vita cu ciuperci
Pofta buna!
Foarte buna combinatia asta