Reteta zilei: Carne de vita la tigaie cu sos de sparanghel

Printeaza

Carne de vita la tigaie cu sos de sparanghel din: ulei de susan, rosie, ardei gras rosu, usturoi, sparanghel, carne de vita, condimente, sos hoisin, sos de soia, vin, chili, taitei de orez, fulgi de ardei rosu, seminte de susan.

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de susan
  • 1 ceapa rosie, feliata
  • 1 ardei gras rosu, feliat
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 buchet sparanghel, rupt bucati
  • 500 gr carne de vita, taiata fasii subtiri
  • 1 lingura condimente, dupa preferinta
  • ½ ceasca sos hoisin
  • ½ ceasca sos de soia
  • 2 linguri de vin
  • 1 lingurita chili
  • ¼ ceasca ulei de susan
  • 250gr taitei de orez
  • ¼ lingurita fulgi de ardei rosu
  • 1 lingura seminte de susan

 

Mod de preparare:

Adaugati 2 linguri ulei de susan intr-o tigaie mare sau wok la foc mediu. Adaugati ceapa rosie si ardei gras.

Sotati 5-7 minute, apoi adaugati usturoi si sparanghel. Se presara condiment peste carne, apoi se adauga in tigaie.

Gatiti timp de 3-5 minute. Intr-un castron mic amestecati sos hoisin , sos de soia, vin, chili si ulei de susan.

Se toarna in tigaie. Se acopera si se fierbe timp de 7-10 minute la foc mic. Gatiti taiteii de orez in apa clocotita 3-4 minute.

Puneti fideaua de orez pe un platou, adaugati carnea de vita cu sos, se presara fulgi de ardei rosu si semintele de susan si se serveste.

 

Carne de vita la tigaie cu sos de sparanghel

Carne_de_vita_la_tigaie_cu_sos_de_sparanghel_05

 

Pofta buna!

 

Rețetă de Gogoșari cu Varză – Murături Tradiționale Românești

Rețetă de Gogoșari cu Varză – Murături Tradiționale Românești din: gogosari, varza, usturoi, foi de dafin, sare, zahar, apa, otet de mere. Gogoșarii cu varză sunt o parte esențială a tradiției culinare românești. Această rețetă tradițională a fost transmisă din generație în generație și este adorată de multe familii românești, mai ales în perioada iernii. […]

Salata de spanac cu ceapa rosie

Salata de spanac cu ceapa rosie din: spanac, ceapa rosie, ulei, otet de cidru de mere, pasta de rosii, ceapa alba, praf de mustar, sare, piper, ou. Reteta low carb Ingrediente: 500gr spanac 1/2 ceapa rosie, feliata 3 linguri ulei 2 linguri otet de cidru de mere 2 lingurite pasta de rosii 1 1/2 lingurite […]

 

 

 

 

2 comentarii

  1. O sa icnerc si eu carnea de vita la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.