Reteta zilei: Cartofi copti de doua ori la cuptor
PrinteazaAvem pentru dumneavoastra o reteta delicioasa de cartofi umpluti cu slanina, ceapa verde si ardei kapia care va ajuta sa preparati o cina gustoasa pentru intreaga familie.
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 100g slanina
- o legatura de ceapa verde
- un ardei kapia
- 50g unt
- branza
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun cartofii la cuptor pentru o ora la 200 grade. Intre timp se topeste slanina si se pune peste ea o legatura de ceapa verde si un ardei rosu taiat marunt, sare si piper.
Se ia cartofii din cuptor, se scoate miezul din ei cu ajutorul unei lingurite. Peste miezul de cartof inca fierbinte am adaugat amestecul de slanina, ceapa verde, ardei si 50 grame unt. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se umplu cartofii cu compozitia rezultata, se acopera cu o felie de branza si se introduc la cuptor pentru alte 15 minute. Cartofi copti de doua ori la cuptor se servesc imediat.
Cartofi copti de doua ori la cuptor
Pofta buna!
Reteta a fost oferita de Jurja Marius Sorel
Foarte gustosi sunt cartofii astia