Cartofi copti cu verdeata din: cartofi, ardei, fenicul, masline, ceapa, sare, piper, ulei. Ingrediente: 8 cartofi de mărime medie 1 ardei iute 1 rădăcină de fenicul 8 măsline negre 4 rămurele de mărar 2 rămurele de pătrunjel 1 ceapă verde 6 boabe de piper roşu 1/2 linguriţă piper negru 1 linguriţă turmeric 3 linguri ulei […]
Reteta zilei: Cartofi copti cu parmezan
PrinteazaCartofi copti cu parmezan din: cartofi, unt, parmezan, praf de usturoi, sare, ulei de masline, smantana, branza cheddar.
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 linguri unt
- 1 buc parmezan, felii subtiri
- ⅛ lingurițe de praf de usturoi
- ¼ linguriță sare
- 2 lingurițe de ulei de măsline
- ¼ ceașca smantana
- ¼ ceașca branza cheddar
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C. Se curata cartofii.
Taiati cartofii felii subtiri, insa nu total, sa obtineti un evantai.
Se taie untul în bucăți subțiri. Alternați untul și parmezanul, umplându-le feliile de cartofi.
Se condimentează cu pudră de usturoi și sare.
Coaceți, stropiti cu ulei de măsline timp de 45 de minute.
Scoateți din cuptor și adaugati smantana, apoi presarati brânză cheddar.
Dati la cuptor inca 10-12 minute. Scoateți și serviți.
Cartofi copti cu parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Cartofi copti cu cascaval din: cartofi, carnati, ulei, cascaval, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi 2 cârnaţi de casă ulei 100 g caşcaval ras 2-3 căţei usturoi 2-3 fire pătrunjel sare piper Mod de preparare: Cartofii curăţaţi se taie felii fără a le desprinde şi se presară cu sare si piper. Se stropesc […]
Pofta buna!