Cartofi copti cu sos de marar din: cartofi, ulei, usturoi, boia, ceapa, ulei, faina, marar, faina, sare, piper. Ingrediente: 12 cartofi 150 ml ulei 1 lingură usturoi pisat 1 linguriţă boia dulce 1 legătură ceapă verde sare piper Sos: câte 1 lingură ulei şi făină 1/2 linguriţă zahăr 2 legături mărar 1 ceapă 1 linguriţă […]
Reteta zilei: Cartofi copti cu sos de patrunjel
PrinteazaCartofi copti cu sos de patrunjel din: cartofi, usturoi, patrunjel,sare.
Ingrediente:
- 2kg cartofi roșii
- 2 catei de usturoi, tocat
- 2 linguri patrunjel, tocat
- 1½ linguriță sare
Mod de preparare:
Se fierb cartofii într-o oală cu apă si 1 lingurita sare timp de 20 de minute.
Scurgeti si lasati sa se odihneasca.
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Combinați usturoiul, uleiul de măsline, patrunjelul și sarea rămasă si amestecati bine.
Zdrobiti usor si transferati intr-o tava de copt.
Adaugati sosul de patrunjel si coaceți cartofii timp de 30-33 minute.
Serviti cartofii calzi.
Cartofi copti cu sos de patrunjel
Pofta buna!
poate iti place si:
Cartofi copti umpluti cu carne de vita
Reteta zilei: Cartofi copti cu parmezan
Cartofi copti cu parmezan din: cartofi, unt, parmezan, praf de usturoi, sare, ulei de masline, smantana, branza cheddar. Ingrediente: 2 cartofi 2 linguri unt 1 buc parmezan, felii subtiri ⅛ lingurițe de praf de usturoi ¼ linguriță sare 2 lingurițe de ulei de măsline ¼ ceașca smantana ¼ ceașca branza cheddar Mod de preparare: Preîncălziți […]
Pofta buna!