Cartofi copti la air fryer din: cartofi, ulei, sare, unt, maioneza, pesto, piept de pui, salata mixta. Air fryer-ul este un aparat electrocasnic popular, conceput pentru a găti alimente într-un mod mai sănătos și mai puțin gras în comparație cu metodele tradiționale de prăjire, cum ar fi folosirea uleiului într-o tigaie adâncă. Air fryer-ul vă […]
Reteta zilei: Cartofi copti cu topping de branza cheddar
PrinteazaCartofi copti cu topping de branza cheddar din: cartofi, ulei, porumb, sos iute, branza cheddar, fasole neagra, ceapa verde, ardei iute.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 4 cartofi
- 2 lingurite de ulei
- 1 cană boabe de porumb
- ½ cantitate sos iute, de casa
- 120gr brânză cheddar, rasa
- 1 cutie fasole neagră
- 3 cepe verzi
- 2-3 ardei iuti
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt, se spală cartofii bine, apoi se usuca cu un prosop de hârtie.
Ungeti cu ulei si intepati cu o furcutita. Dati cartofii la cuptor 45-60 de minute.
Între timp, pregătiti restul ingredientelor. Pregătiți sosul iute de casa.
Scoateti cartofii din cuptor, crestati pe lungime, apoi pe latime.
Adaugati sos, fasole neagra, porumb, ardeiiute și brânză cheddar in fiecare cartof.
Transferați cartofii înapoi în cuptor timp de 3-5 minute.
Scoateți cartofii din cuptor, se stropesc cu sos, se presara cu ceapa verde si se servesc.
Cartofi copti cu topping de branza cheddar
Pofta buna!
Pofta buna!
Ce bine arata cartofii astia copti
Foarte bine arata, mi-ai facut pofata, nu am mai facut de multa vreme cartofi copti, cand am vazut reteta asta parca vreau sa incerc si eu