Reteta zilei: Cartofi dulci copti umpluti cu sos pesto si bacon
PrinteazaCartofi dulci copti umpluti sos pesto si bacon din: cartofi, dulci, ulei de masline, sos pesto, bacon, rucola.
Ingrediente:
- 4 cartofi dulci
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 ceasca sos pesto
- 4 felii de bacon
- 1/4 ceasca rucola
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Stropiti cartofii cu ulei de masline. Puneti in tava pe o foaie de copt si coaceti pentru 45 de minute. Intr-o alta tava pe hartie de copt puneti baconul si dati la cuptor pentru 20 de minute.
Scoateti cartofii si baconul din cuptor. Lasati cartofii sa se raceasca timp de 10-15 minute, apoi se taie in jumatate pe lungime. Scobiti putin la mijloc. Se pune cate o lingura de pesto in mijlocul fiecarei jumatati de cartof.
Maruntiti baconul si presarati peste sosul pesto. Adaugati cateva frunze de rucola deasupra si serviti.
Cartofi dulci copti umpluti sos pesto si bacon
Pofta buna!
Pare gustos
Nu am omor dupa cartofii astia