Cartofi copti la air fryer din: cartofi, ulei, sare, unt, maioneza, pesto, piept de pui, salata mixta. Air fryer-ul este un aparat electrocasnic popular, conceput pentru a găti alimente într-un mod mai sănătos și mai puțin gras în comparație cu metodele tradiționale de prăjire, cum ar fi folosirea uleiului într-o tigaie adâncă. Air fryer-ul vă […]
Reteta zilei: Cartofi noi copti
PrinteazaCartofi noi copti din: cartofi, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 kg cartofi noi
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 lingurițe sare
- sare și piper, dupa gust
Mod de preparare:
Spălați cartofii si adaugati intr-o oala. Acoperiti cu apa, adaugati 2 lingurite sare si fierbeti 25-30 de minute.
Scurgeti si uscati.
Zdrobiti usor si asezati pe o foaie de copt intr-o tava. Se stropesc cu ulei, se presara cu sare și piper.
Coaceți la 200C 30-40 de minute, intorcand la jumătatea timpului de gătit.
Serviti calzi.
Cartofi noi copti
Pofta buna!
poate iti place si:
Cartofi copti cu sos de smantana
Cartofi copti cu sos de smantana din: cartofi, ulei, branza, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 800 g cartofi dulci sare piper ulei de măsline Pentru sos: 200 g brânză topită 200 ml smântână sau iaurt 2-3 căţei de usturoi sare piper alb zeamă de lămâie sau limetă 2 linguri ulei de măsline Mod […]
Cartofi copti umpluti cu bacon si smantana
Cartofi copti umpluti cu bacon si smantana din: cartofi, unt, sare, piper, rozmarin, cimbru, smantana, lapte, cascaval, bacon, marar. Ingrediente: 4 cartofi noi 50 g unt sare piper negru măcinat rozmarin cimbru Pentru sos: 150 g smântână 50 ml lapte 100 g caşcaval sare piper 3-4 felii bacon mărar verde tocat fin Mod de […]
Reteta zilei: Cartofi copti cu sos de mustar
Cartofi copti cu sos de mustar din: cartofi, maioneza, mustar dijon, sare, piper, usturoi, cimbru, patrunjel. Ingrediente: 2 kg cartofi 1/4 ceasca maioneza 1/4 ceasca muștar de Dijon 1 lingura sare + 1 linguriță sare 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat 3 catei de usturoi, tocat 2 lingurite cimbru tocat 1 lingura patrunjel tocat […]
Pofta buna!