Risotto cu Fasole Roșie și Spanac din: orez, fasole rosie, spanac, supa, ceapa, usturoi, vin alb sec, parmezan, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Descoperă o reinterpretare culinară care îmbină tradiția italiană cu elemente nutritive esențiale. Risotto cu fasole roșie și spanac reprezintă o alegere ideală pentru cei ce caută o masă echilibrată, îmbogățită cu […]
Reteta zilei: Cartofi pai la cuptor
PrinteazaCartofi pai la cuptor din: cartofi, ulei de masline, praf de usturoi, boia de ardei, sare, piper.
Poate te intereseaza si:
- Copanele de pui cu cartofi prajiti
- Cartofi prajiti cu sos picant si sos de maioneza
- Cartofi prajiti din branza
Ingrediente:
- 2-2,5 kg. cartofi
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 lingurita praf de usturoi
- 1 lingurita boia de ardei
- sare si piper
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt si stropiti cu ulei.
Se spală cartofii bine. Se taie felii foarte subțiri, se aseaza in tava.
Stropiti cu ulei de masline. Presarati cu praf de usturoi, boia de ardei, sare, piper proaspăt măcinat și dati la cuptor.
Coaceți la 200C aproximativ 45 de minute, intorcand cu o spatula la fiecare 15 minute. Serviti calzi cu ketchup.
Cartofi pai la cuptor
Pofta buna!
Beneficiile Antioxidanților din Plante
Beneficiile Antioxidanților din Plante. În vastul și diversificatul regat al naturii, plantele oferă o sursă inepuizabilă de nutrienți esențiali, printre care antioxidanții ocupă un loc de frunte datorită rolului lor crucial în menținerea sănătății și prevenirea bolilor cronice. Printre aceste plante minunate, levănțica, cunoscută nu doar pentru parfumul său încântător, ci și pentru proprietățile sale […]