Reteta zilei: Cartofi umpluti cu vita si legume

Printeaza

Cartofi umpluti cu vita si legume din: cartofi, ulei de masline, ceapa, morcovi, usturoi, vita, sos worcestershire, pasta de tomate, bere, zahar brun, porumb, mazare, sare, piper.

Poate te intereseaza si Cartofi umpluti cu sardine

 

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapa, cuburi
  • 2 morcovi, cuburi
  • 4 catei de usturoi, tocat
  • 500gr carne de vită, tocata
  • 3 linguri sos worcestershire
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 cană bere
  • 1 lingura zahăr brun
  • 1/2 ceasca de porumb
  • 1/2 ceașcă de mazăre
  • Sare și piper, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Intepati cartofii din loc in loc cu o furculita.

Asezati intr-o tava si stropiti cu ulei de masline, apoi presarati cu putina sare.

Coaceti timp de 20-25 minute.

Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare.

Adăugați ceapa cubulete si morcovii, sotati câteva minute.

Adăugați usturoiul și căliți încă 30 de secunde.

Puneticarnea de vită si rumeniti. Apoi se adaugă sos worcestershire și pasta de tomate. amestecă bine si se lasa sa se caramelizez usor.

Adaugați bere și zahăr brun. Asezonati cu un vârf de cuțit de sare și piper.

Se adauga mazarea si porumbul și mai gatiti cateva minute.

Crestati cartofii si umpleti cu amestecul de vita cu legume.

Serviti imediat.

 

Cartofi umpluti cu vita si legume

Cartofi_umpluti_cu_vita_si_legume_03

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Gasca la cuptor cu garnitura de cartofi umpluti

Gasca la cuptor cu garnitura de cartofi umpluti din: gasca, cirese, visine, cartofi, oua, unt, zahar, faina, vin, ciuperci, sare. Ingrediente: 1 gască 1 kg cireşe 500 g vişine 400 g cartofi 2 ouă 15 g unt 40 g zahăr sare 1 lingură făină 1 pahar vin alb 10 g amidon 3 linguri sos brun […]

Cartofi umpluti cu piept de pui si telina

Cartofi umpluti cu piept de pui si telina din: cartofi, piept de pui, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, unt, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi mari un piept de pui 4 morcovi un pâstârnac o felie rădăcina de telina o ceapa 50 g unt 1/2 legatura marar 2-3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Arata foarte bine cartofii umpluti

  2. Gabriela Constantin

    Vreau si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.