Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde din: cartofi, branza tofu, sare, piper, patrunjel, ceapa verde. Ingrediente: 5 cartofi de marime medie 200 g branza tofu sare piper 1 legatura patrunjel 1 legatura ceapa verde Mod de preparare: Speli cartofii şi îi pui ia fiert în coajă. Când sunt gata, îi laşi 5 minute […]
Reteta zilei: Cartofi umpluti
PrinteazaCartofi umpluti din: cartofi, ulei, ceapa, ghimbir, chimen, coriandru, turmeric, sare, iaurt, coriandru proaspat.
Ingrediente:
- 2 cartofi mari
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa, tocata
- 2.5 cm radacina de ghimbir, ras
- 1 lingurita pudra de chimen
- 1 lingurita pudra de coriandru
- 1/2 lingurita turmeric
- sare cu aroma de usturoi
- iaurt si coriandru proaspat, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 190C. Intepati cartofii cu o furculita. Coaceti timp de 1 ora.
Taiati cartofii in jumatati si scobiti miezul.
Incalziti uleiul si gatiti ceapa cateva minute, adaugati apoi ghimbirul, chimenul, coriandrul si turmericul.
Gatiti 2 minute si incorporati miezul de cartofi. Asezonati. Gatiti pentru inca 2 minute, amestecand ocazional.
Umpleti cartofii si garnisti cu iaurt si coriandru.
Serviti imediat.
Pofta buna!
poate iti place si:
Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde
Cartofi umpluti cu ciuperci si branza
Cartofi umpluti cu ciuperci si branza din: cartofi, ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel, branza topita. Ingrediente: 8 cartofi mari o conservă mica ciuperci o ceapa 3 linguri ulei sare piper Pentru ornat: brănza topita roşii pătrunjel Mod de preparare: Ciupercile se trec sub jet de apă rece şi se lasă la scurs. Cartofii […]
Pofta buna!