Reteta zilei: Cartofi umpluti

Printeaza

Cartofi umpluti din: cartofi, ulei, ceapa, ghimbir, chimen, coriandru, turmeric, sare, iaurt, coriandru proaspat.

 

Ingrediente: 

  • 2 cartofi mari
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 2.5 cm radacina de ghimbir, ras
  • 1 lingurita pudra de chimen
  • 1 lingurita pudra de coriandru
  • 1/2 lingurita turmeric
  • sare cu aroma de usturoi
  • iaurt si coriandru proaspat, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 190C. Intepati cartofii cu o furculita. Coaceti timp de 1 ora.


Taiati cartofii in jumatati si scobiti miezul.

Incalziti uleiul si gatiti ceapa cateva minute, adaugati apoi ghimbirul, chimenul, coriandrul si turmericul.

Gatiti 2 minute si incorporati miezul de cartofi. Asezonati. Gatiti pentru inca 2 minute, amestecand ocazional.


Umpleti cartofii si garnisti cu iaurt si coriandru.

Serviti imediat.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde

Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde din: cartofi, branza tofu, sare, piper, patrunjel, ceapa verde. Ingrediente: 5 cartofi de marime medie 200 g branza tofu sare piper 1 legatura patrunjel 1 legatura ceapa verde   Mod de preparare: Speli cartofii şi îi pui ia fiert în coajă. Când sunt gata, îi laşi 5 minute […]

 

Cartofi umpluti cu ciuperci si branza

Cartofi umpluti cu ciuperci si branza din: cartofi, ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel, branza topita. Ingrediente: 8 cartofi mari o conservă mica ciuperci o ceapa 3 linguri ulei sare piper Pentru ornat: brănza topita roşii pătrunjel   Mod de preparare: Ciupercile se trec sub jet de apă rece şi se lasă la scurs. Cartofii […]

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.