vinete, cascaval, parmezan, faina, fulgi de porumb, sare, piper, oregano, mustar, oua, ulei. Ingrediente: 800 g vinete 150 g cașcaval 50 g parmezan sau cașcaval ras 150 g șuncă presată făină pesmet sau fulgi de porumb zdrobiți sare piper măcinat oregano sau cimbru 1 lingură muștar 3 ouă […]
dovlecei, faina, pesmet, oua, iaurt, cascaval, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2 dovlecei medii făină 2 linguri pesmet 2 ouă 3 linguri iaurt 1 lingură caşcaval ras sare piper ulei, pentru prăjit Mod de preparare: Speli dovleceii, îi cureţi de coajă, îi tai pe jumătate, apoi pe lungime, în fâşii egale. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Bun si simplu
frumos bravo chiar o sa vin la restaurant