Reteta zilei: Cascaval pane

Printeaza

Cascaval pane din: cascaval, oua, faina, sare, ulei.

 

Ingrediente:

  • cascaval
  • doua oua
  • faina
  • sare
  • ulei sau unt

 

 

Mod de preparare:

Se face un sos din cele doua oua batute cu putina sare si doua linguri de faina.

Sosul trebuie sa fie putin mai gros.

Se topeste untul in tigaie la foc mic si se prajesc feliile de cascaval trecute prin sosul bechamel (cel folosit pentru snitele).

Serveste cald, cascavalul topindu-se sub crusta aurie a sosului bechamel.

Cascaval pane

Cascaval_pane_03

 

Poftă bună

 

 

 

 

 

 

 

Vinete pane cu șuncă și cașcaval

vinete, cascaval, parmezan, faina, fulgi de porumb, sare, piper, oregano, mustar, oua, ulei. Ingrediente: 800 g vinete 150 g cașcaval 50 g parmezan sau cașcaval ras 150 g șuncă presată făină pesmet sau fulgi de porumb zdrobiți sare piper măcinat oregano sau cimbru 1 lingură muștar 3 ouă […]

 

Dovlecei pane cu cascaval 

dovlecei, faina, pesmet, oua, iaurt, cascaval, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2 dovlecei medii făină 2 linguri pesmet 2 ouă 3 linguri iaurt 1 lingură caşcaval ras sare piper ulei, pentru prăjit   Mod de preparare: Speli dovleceii, îi cureţi de coajă, îi tai pe jumătate, apoi pe lungime, în fâşii egale. […]

 

Peste pane cu cascaval si cimbru

lămâie, oua, faina, pesmet, mălai, sare, piper negru, cimbru uscat, ulei. Ingrediente: 4 fileuri mari de peşte alb (cod, merluciu, şalău) 1 lămâie 2 ouă 3 linguri făină 3 linguri pesmet 3 linguri caşcaval ras 1 lingură mălai sare piper negru măcinat cimbru uscat mărunţit 150 ml ulei […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. frumos bravo chiar o sa vin la restaurant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.