Supa cu naut si castane din: naut, castane, ulei, rozmarin, usturoi, smantana, sare, piper. Ingrediente: 350 g năut 350 g castane ulei de măsline 3 fire de rozmarin proaspăt 4-5 căţei de usturoi sare piper 100 ml smântână Mod de preparare: Seara pui năutul la înmuiat în apă călduţă cu sare. Dimineaţa îl pui […]
Mancare cu carnati si castane din: ulei, carnati, ceapa, telina apio, ciuperci, vin, supa de vita, castane, pasta de tomate, dafin, amidon, patrunjel, cartofi, smantana, mustar cu boabe. Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea-soarelui 16 cârnaţi proaspeţi 2 cepe, feliate subţire 3 tulpini de ţelină Apio, curăţate şi feliate subţire 200g de ciuperci mici, tăiate […]
Curcan la cuptor cu umplutura de castane
Curcan la cuptor cu umplutura de castane din: prune uscate, coniac, carnati, bacon, castane, mar, lamaie, nucsoara, sare, piper, curcan, grasime de gasca, salvie, bacon, ceapa, morcov, telina, ceapa, carnati, supa de pui, amidon, vin. Ingrediente: Pentru umplutura: 8 prune uscate mari 2 linguri cu coniac 450 g cârnaţi proaspeţi 2 felii de bacon cu […]
Vreau si eu castane coapte 🙂