gogosari, otet de vin, apa, zahar, usturoi, foi de dafin, boabe de piper, sare, seminte de mustar, seminte de coriandru. Acești gogoșari au un gust minunat și pot fi savurați ca un aperitiv sau ca un ingredient în diverse feluri de mâncare. Ingrediente: 1 kg gogoșari roșii sau verzi 750 […]
Reteta zilei: Castraveti in saramura – Reteta pas cu pas
PrinteazaCastraveti in saramura din: castraveti, marar, apa, sare, usturoi.
Ingrediente:
- 1 kg castraveti
- 6 crengute de marar proaspat
- 1 litru apa calduta
- 3 linguri de sare
- 10 catei de usturoi
Mod de preparare:
spala si se taie capetele de la castraveți. Clatiti mararul si usturoiul. Puneti mararul, castravetii si usturoiul in borcan.
Intr-un vas separat, se dizolva sarea cu apa. Se toarna apoi peste castraveti.
Puneti capacul si se lasa sa stea la temperatura camerei timp de 48 de ore. Depozitati in frigider sau intr-un loc racoros.
Castraveti in saramura
Pofta buna!
oua proaspete, paine prajita, sunca cruda, galbenusuri de ou, ou, zeama de lamaieunt, sare, piper, verdeata. Rețetă deouă Benedicte: Clasicul Savuros pentru Micul Dejun: Ouăle Benedict sunt o rețetă clasică de mic dejun care a fost inventată în New York la sfârșitul secolului al XIX-lea. Se spune că rețeta a […]
Au iesit bine castravetii in saramura
Am pus si eu, sa vad cum or sa iasa