Reteta zilei: Castraveti in saramura – Reteta pas cu pas

Printeaza

Castraveti in saramura din: castraveti, marar, apa, sare, usturoi.

 

Ingrediente:

  • 1 kg castraveti
  • 6 crengute de marar proaspat
  • 1 litru apa calduta
  • 3 linguri de sare
  • 10 catei de usturoi

 

 

Mod de preparare:

spala si se taie capetele de la castraveți. Clatiti mararul si usturoiul. Puneti mararul, castravetii si usturoiul in borcan.

Intr-un vas separat, se dizolva sarea cu apa. Se toarna apoi peste castraveti.

Puneti capacul si se lasa sa stea la temperatura camerei timp de 48 de ore. Depozitati in frigider sau intr-un loc racoros.

 

Castraveti in saramura

 Castraveti in saramura

 

Pofta buna!

 

 

 

Gogosari crocanti in otet

gogosari, otet de vin, apa, zahar, usturoi, foi de dafin, boabe de piper, sare, seminte de mustar, seminte de coriandru. Acești gogoșari au un gust minunat și pot fi savurați ca un aperitiv sau ca un ingredient în diverse feluri de mâncare. Ingrediente: 1 kg gogoșari roșii sau verzi 750 […]

Rețetă de ouă Benedict

oua proaspete, paine prajita, sunca cruda, galbenusuri de ou, ou, zeama de lamaieunt, sare, piper, verdeata. Rețetă deouă Benedicte: Clasicul Savuros pentru Micul Dejun: Ouăle Benedict sunt o rețetă clasică de mic dejun care a fost inventată în New York la sfârșitul secolului al XIX-lea. Se spune că rețeta a […]

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Au iesit bine castravetii in saramura

  2. Am pus si eu, sa vad cum or sa iasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.