Ceai de turmeric cu lapte de migdale din: turmerci, ghimbir, piper, ulei de cocos, miere, apa, lapte de migdale. Ingrediente: 2 lingurite turmeric 1 lingură de ghimbir, tocat ⅛ linguriță piper negru 1 lingurita ulei de cocos 1 lingură miere 2 cesti apă 1 ceasca lapte de migdale Mod de preparare: Într-o cratiță […]
Cocktail cu whiskey si aroma de piersici din: zahar, biter, apa de flori de portocale, apa minerala, gheata, whiskey, cirese, piersici. Ingrediente: 1 cub de zahăr 30 ml biter apă de flori de portocale apă minerală 2 felii de piersici cuburi de gheata 60 ml Whiskey 2 cireșe Mod de preparare: Se pune cubul […]
Cocktail cu whiskey din: miere, sclipici alimentar, gheata, bourbon, zeama de lamaie, zeama de portocale, sirop de zahar. Ingrediente: miere slipici alimentar gheata 50 ml de bourbon 1 lingură de zeamă de lămăie 1 lingură de zeamă de portocale 1/2 lingură de sirop de zahăr Mod de preparare: Cu o pensulă mică (sau cu […]
Whiskey Sour Cocktail: Rețetă Clasică și Informații Nutriționale Esențiale din: whiskey, suc de lamaie, sirop simplu, cuburi de gheata, felie de portocala, cireasa, albus de ou. Cauti un cocktail clasic care să impresioneze atât prin gust, cât și prin istoria sa? Descoperă aici cum să prepari un Whiskey Sour autentic, un amestec perfect de arome, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.