Reteta zilei: Ceapa umpluta

Printeaza

O reteta de ceapa umpluta din: ceapa, carne tocata, branza, ceapa verde, rosii, ardei gras, usturoi, amestec provensal, sare, piper si oregano.

Ceapa umpluta

Ingrediente:

  • 6 cepe
  • 400g carne tocata
  • 100g branza rasa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingura amestec provensal
  • sare
  • piper
  • oregano

 

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala si se taie la ambele capete. Cu un cutit se scobeste in centru cu atentie sa nu se rupa. Rosiile se toaca marunt, se pun intr-o cratita, se adauga usturoiul zdrobit, oregano, sare si putin ulei.

Ceapa_umpluta_03

Intr-un castron se pune carnea, branza, ardeiul tocat marunt, ceapa verde tocata fin, amestecul provensal, sare si piper dupa gust. Se framanta  compozitia, iar mai apoi cepele vor fi umplute.

Ceapa_umpluta_04

Se pun in cratita peste rosii si se introduc la cuptor pentru 30 minute. Se pune branza rasa deasupra si se servesc cu paste fierte sau piure de cartofi.

Ceapa_umpluta_07

Ceapa umpluta

 

Ceapa umpluta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.