Reteta zilei: Chec aperitiv cu carne tocata si sos barbeque

Printeaza

Chec aperitiv cu carne tocata si sos barbeque din: ulei de masline, ceapa, praz, morcovi, telina, ardei gras, usturoi, oua, sos barbecue, lapte, chimen, nucsoara, piper cayenne, sos worcestershire, sare, piper, carne de vita, carne de curcan, carne din carnati, pesmet, fulgi de ovaz.

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 3/4 ceasca ceapa tocata marunt
  • 3/4 ceasca praz
  • 1/2 cana morcovi tocat
  • 1/4 ceasca telina tocata
  • 1/4 ceasca ardei gras verde, tocat
  • 1/4 ceasca ardei gras rosu, tocat
  • 1 ceasca ciuperci, cuburi
  • 2 lingurite usturoi, tocat
  • 3 oua, batute
  • 1/2 ceasca sos barbecue
  • 1/2 cana de lapte sau supa de pui
  • 1 lingurita de chimen
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 2 linguri de sos worcestershire
  • sare si piper, dupa gust
  • l kg carne de vita, tocata
  • 1/2 kg carne de curcan, tocata
  • 1/2 kg carne din carnati
  • 1 cana pesmet
  • 1 cana fulgi de ovaz

Mod de preparare:

Incalziti 2 linguri de ulei intr-o tigaie si gatiti ceapa, prazul, morcovii, telina, ardei gras si usturoiul aproximativ 10-15 minute.

Lasati sa se raceasca, se acopera si se pastreaza la frigider pentru cel putin 1 ora.

Puneti carnea de vita, de curcan si carnatii intr-un castron mare, impreuna cu oua, sos barbecue, condimente, lapte sau supa de pui, pesmet si fulgi de ovaz.

Adaugati legumele sote si se amesteca bine cu mainile, apoi adaugati intr-o forma de paine.

Acoperiti cu sos. Dati la cuptor la 180C pentru aproximativ o ora. Lasati sa se odihneasca 20 minute, feliati si serviti.

 

Chec aperitiv cu carne tocata si sos barbeque

Chec_aperitiv_cu_carne_tocata_si_sos_barbeque_09

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.