Reteta zilei: Cheeseburger cu ceapa sote
PrinteazaCheeseburger cu ceapa sote din: ulei de masline, ceapa, sare, piper negru, vin rosu, hamburgeri, praf de usturoi, piper negru, sare, branza, chifle.
pentru ceapa sote:
- 1 lingura ulei de masline
- 2 cepe, taiate felii subtiri
- 2 lingurite de sare
- 1 lingurita de piper negru
- ½ ceasca de vin roșu
burger:
- 2 hamburgeri
- ½ lingurita praf de usturoi
- ¼ lingurita piper negru
- 2 lingurite de sare
- 4 felii de branza
- 2 chifle
Mod de preparare:
Se incalzește o tigaie la foc mic si se adauga ulei de masline. Apoi se adauga ceapa, sare, piper si vin rosu. Sotati ceapa aproximativ 25 de minute. Scoateți ceapa din tigaie si puneti deoparte.
presara sare, piper si praf de usturoi pe fiecare parte a hamburgerilor.
incalzește aceeași tigaie si se adauga hamburgerii. Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Cu aproximativ 2 minute inainte ca burgerii sa fie gatiti e ultima parte adaugati cate 2 felii de branza pe fiecare.
Scoateți hamburgerii din tigaie si se pun deoparte pe o farfurie.
Puneti apoi in tigaie chiflele si gatiti 3-4 minute. Adauga cheeseburgerul pe o jumatate de chifla, apoi se adauga ceapa si se pune cealalta jumatate de chifla. Serviti imediat.
Cheeseburger cu ceapa sote
Pofta buna!
Vreau si eu un cheeseburger, arata prea bine
Bun, bun rau