Cheesecake cu bezea si biscuiti din: biscuiti, unt, branza de vaci, zahar, oua, faina, gris, bicarbonat, lamaie, albusuri, zahar. Ingrediente: 250 g biscuiti 100 g unt topit 1 kg branza de vaci 250 g zahar 4 oua 3 linguri cu faina 2-3 linguri cu gris 1 lingurita de bicarbonat 1/2 lingurita cu lamaie sau otet […]
Reteta zilei: Cheesecake cu mere si branza de vaci
PrinteazaCheesecake cu mere si branza de vaci este o reteta simpla, dar foarte gustoasa care nu o sa va dea prea multa bataie de cap pentru ca blatul se face rapid cu biscuiti zdrobiti.
Ingrediente:
- 700 gr branza de vaci
- 200 gr smantana
- 2 oua
- 2 linguri de miere
- 2 linguri de faina
- 2 mere mari
Pentru blat:
- 250 gr biscuiti
- 125 gr unt
Mod de preparare:
Pentru blat se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu untul topit si se pun in tava.
Merele se taie felii si se aseaza peste blat.
Restul ingredientelor se mixeaza si se aseaza peste mere.
Se lasa la cuptor circa 60 min la 150 grade.
Cheesecake cu mere si branza de vaci
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Cheesecake cu lamaie verde si fistic
Cheesecake cu lamaie verde si fistic din: crema de branza, biscuiti, zahar, unt, frisca, gelatina, lime, fistic. Ingrediente: 400 g cremă de brânză 250 g biscuiţi 120 g zahăr 70 g unt 250 ml friscă lichidă un plic zahăr vanilat 4 foi gelatină 3 linguri suc de lămâie verde puţin colorant verde 1 linguriţă ulei […]
Cheesecake cu afine si mascarpone
Cheesecake cu afine si mascarpone din: faina, zahar, unt, oua, suc de lamaie, bicarbonat, biscuiti. Ingrediente: 400 g făina 100 g zahăr 200 g unt 3 ouă 2 linguri cu suc de lămâie 1/2 linguriţă cu bicarbonat de sodiu stins cu zeamă de lămâie sau oţet 2 linguri cu biscuiţi obişnuiţi, mărunţiţi Pentru umplutura: 250 […]
Cheesecake cu migdale
Cheesecake cu migdale din: faina, drojdie, lapte, zahar sau miere, oua, unt, branza de vaci, budinca de vanilie, coaja de lamaie, caise si fulgi de migdale. Ingrediente: 500 g făină 1 pachet de drojdie uscată 250 ml lapte 80 g zahăr sau miere 3 ouă 100 g unt topit şi răcit Pentru umplutura: 750 g […]
Reteta a fost oferita de Jurja Marius Sorel
Pofta buna!
Nu arata demential, dar merge
E foarte bun